Ivar (entertainer / showartist)

Hans show var mycket originell och fick speciellt våra yngre gäster att skratta så att de kiknade. Showen byggde på oväntade och humoristiska vändningar med våra gäster som medverkande. De gäster han bjöd upp på scen lyckades han få med på noterna vilket bidrog till många skratt och en uppsluppen stämning.

// Bo Carlsson

Om Ivar

Med Ivar är jag en aktiv entertainer som samspelar med publiken vilket garanterat kommer ge många skratt och skrik. Showen står naturligtvis i centrum och det är gästerna som gör showen. Viktigt för mig är att den framförs efter maten.

Ivar gör alla möjliga roliga inslag som att underhålla vid bordet, överlämna födelsedagspresenter, ta hand om gästerna så länge brudparet fotas. Ivar håller alltid ögonen öppna och kan se till så att ljuset dämpas vid brudvalsen, hjälpa till som toastmaster och spexare eller bara dela ut visdomstips om livet. Och du! Glöm inte att skriva in er i brudparets gästbok.

Bildgalleri

Videoklipp

dinTrubadur Ivar som showartist

En stilig man i hög hatt som utan ett enda ord lyckades få igång hela gänget, även den chockade bruden, med sin fantastiska enmansshow! Perfekt överraskning för möhippan eller kalaset! /Charlotte

// Charlotte

Manne – Uffe – Svenne – Ivar – Kalle = MUSIK

M

Manne

Sångare

Läs mer

U

Uffe

Mingelmusikant

Läs mer

S

Svenne

Partytrubadur

Läs mer

I

Ivar

Entertainer / showartist

Läs mer

K

Kalle

DJ

Läs mer