Uffe (mingelmusikant)

Under maten spelade han akustisk gitarr och sjöng. Mycket finstämt och bra urval av lugna låtar. Ljusnivån perfekt, vi kunde utan svårigheter samtala vid borden. Han spelade två timmar i sträck och det gjorde mycket för att stämningen under välkomstminglet och maten var mycket trevlig.

// Eva och Sofia

Om Uffe

Med Uffe är jag en mingelmusikant som skapar en skön stämning och berättar att varje fest är unik. Med endast sång och gitarr spelar jag oftast lågmält för att låta gästerna mingla ostört med varandra. Jag hjälper gärna till med exempelvis sladdlös mikrofon. Jag är väldigt noggrann med att hålla rätt ljudnivå. Med finstämd musik gör jag det lätt för alla att trivas.

Sedan finns det också den andra varianten, där ”party” står högst upp på önskelistan. Det kan gälla snapsvisor och sånghäfte där jag inte låter gästerna få vila, utan sjunga! Med kontinuerlig kontakt med arrangören blir kvällen strukturerad och bra. Det behövs en viss erfarenhet och fingertoppskänsla för att förstå vad som behövs. Under tiden som jag pausar ordnar jag med musik via Spotify så att den goda stämningen inte försvinner.

Bildgalleri

Videoklipp

dinTrubadur Uffe (Låt: Family Tree)
dinTrubadur Uffe (Låt: If Tomorrow Never Comes)
dinTrubaur Uffe (Låt: Om Du Vill)

Han spelade lugn musik under maten. Hjälpte oss också med snapsvisorna.

// Anders Ivarsson

Manne – Uffe – Svenne – Ivar – Kalle = MUSIK

M

Manne

Sångare

Läs mer

U

Uffe

Mingelmusikant

Läs mer

S

Svenne

Partytrubadur

Läs mer

I

Ivar

Entertainer / showartist

Läs mer

K

Kalle

DJ

Läs mer